Vandens turizmas Estijoje ir Latvijoje
LT
Pasirinkti kalbą
← Back

Vandens turizmo galimybės

www.jpk.ee

jpk@jpk.ee

+372 52 777 42

Izbrauciens ar motorlaivu pa Vērtsjerves ezeru

Nāc un izbaudi aktīvo atpūtu kopā ar draugiem vai ģimeni Jervevēres atpūtas bāzē! Piedāvājam izbraucienus ar motorlaivu, ūdensslēpēm, ūdens pūšļa vilkšanu aiz laivas. Pēc garas dienas uz ūdeņiem ir iespējams pavakariņot un atgūt spēkus trijās dažādās saunās, ir baseins un burbuļvanna zem klajas debess.

Cena: 1080€/10 cilvēki. Lielākām grupām atlaides.

Minimālā grupa: 10


www.matkajuht.ee

Info@matkajuht.ee

+372 56678113

Bendravimo kalbos

2 ir 3 dienų kajakų ir kanojų išvykos po Vehandas upę

Jums, be abejo, išliks atmintyje 2–3 dienų išvyka po Estijos ilgiausią upę. Įvairialypis maršrutas (netgi iki 80km), gražūs gamtovaizdžiai, galima stebėti gyvūnus. Tikras nuotykis gamtoje. Išvykos2 vietų upės kajakais arba 3 vietų kanojomis. Plaukiojant kartu su vaikais, tinkamiausios bus kaip tik kanojos. Galima nakvoti palapinėse arba rezervuoti nakvynės vietą. Taip pat siūlome išvykas po Ahjas, Piusas, Peltsama, Emajegi bei Latvijos upes. 

Kaina: 40–60€/vienam asmeniui. 2 dienų plaukiojimas nuo 40€, vaikui - 22 €. 3 dienų plaukiojimas nuo 60€, vaikui - 32 €. 

Minimali grupė: 4 žmonės 


Liigub ja Loob

Jautri ģimeniska diena kopā ar spēļu meistaru un iespēju izmantot stumjamās kamanas Hāpsalu jūras līcī Eeslaht un slidotavā „Väike viik“. Piedāvājam jautras rotaļas un sacensības gan ar ragavām, gan bez tām.

Cena: 15€/par ragavām. Ņemot 6 un vairāk ragavu atlaides –10%.

Minimālā grupa: 4 ragavas